preskoči na sadržaj
Arts and sports

Učenici osmih razreda koji u sklopu dodatne nastave iz Engleskog jezika sudjeluju u eTwinning projektu Discuss this predstavili su i raspravljali o poznatim sportašima i umjetnicima iz svojih zemalja s vršnjacima iz Poljske. Učenici su najprije trebali pogoditi iz koje su zemlje njihovi vršnjaci, a zatim prestaviti svoje poznate zemljake te voditi bilješke o poznatim osobama partnerske zemlje. Kliknite na link i pogledajte kako je to bilo.

https://spark.adobe.com/video/cpmxfmdF5Aa0w

 

 

 

 

 

 

Discuss this

Ove školske godine ponovo sudjelujemo u eTwinning projektu Discuss this. Ponovo sudjeluju učenici koji pohađaju dodatnu nastavu iz Engleskog jezika. Discuss this je međinarodni etwinning projekt u kojem će učenici kroz niz interaktivnih aktivnosti i u suradnji s učenicima iz desetak europskih zemalja raspravljati o temama koje su ove godine u fokusu eTwinning zajednice: obrazovanje, zdravstvo, sport i kultura te tradicije i folklor zemalja.

Sudjelovali smo u izradi loga za projekt i predstavili se drugim sudionicima.

 

" width="500">

 

Finalistica natjecanja HIPPO

   

Europska oznaka kvalitete

Nagrade za projekt i dalje stižu. Sad smo ponosni vlasnici i Europske oznake kvalitete. Hvala svima na uloženom trudu, vremenu i kreativnosti!

Nacionalna oznaka kvalitete

Prošlogodišnji sedmaši su sudjelovali u međunarodnom eTwinning projektu GPE ChallengersRadili su predano, ostajali petkom poslije nastave, ustrajali čak i kad smo u ožujku prešli na online nastavu. Sav taj trud, znanje i kreativnost isplatili su se jer smo za projekt dobili nacionalnu oznaku kvalitete!!! Čestitam i zahvaljujem ovim učenicima koji su aktivno sudjelovali u projektu : Lana Šekerija, Tereza Šarić, Sara Dizdarević, Jana Ferenčak, Roko Kuharić, Paula Miličević, Juraj Domitrović, Sara Matijašić, Antonio Pušlarić, Maja Jelečki i Tara Hunić!

Finalni proizvod projekta GPE Challengers

Sažetak projekta

Good Practices in English

U eTwinning projektu "Good Practices in English" sudjelovat će grupa učenika sedmih razreda pod mentorstvom Anite Damjanović, učiteljice engleskog jezika. Projekt je međunarodan te će naši učlenici surađivati i komunicirati s vršnjacima iz brojnih europskih škola.

Projekt se bavi razvojem četiriju ključnih vještina za usvajanje stranog jezika - slušanja, čitanja, pisanja i govorenja. Učitelji partneri u projektu osmislili su razne kreativne izazove koje će učenici rješavati i razvijati svoje jezične kompetencije, no surađujući s vršnjacima iz drugih zemalja, razvijat će i svoje interkulturalne kompetencije, toleranciju i kritičko mišljenje.

U nastavku se nalazi uvodni video u projekt koji započinje u rujnu 2019. godine.

 

U privitku se nalazi certifikat odobrenja projekta od nacionalnih eTwinning saveza.

Priloženi dokumenti:
GPE Challengers certificate.pdf

Školski projekt


Kalendar
« Travanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Školska himna

Vremenska prognozaQR kod škole


Korisni linkovi


Portal za škole

Edu.hr

preskoči na navigaciju