preskoči na sadržaj
eTwinning

 

Dobro došli na podstranicu eTwinning koju uređuje učiteljica engleskog jezika Anita Damjanović.

Podstranica se koristi za diseminaciju rezultata eTwinning projekata u kojima sudjeluju učenici naše škole.

Sažetak projekta Discuss this

Skrolajte kako biste pregledali sažetak.

 

 

 

 

Portal škole.hr

 

U sklopu diseminacije projekta na stranicama Portala škole.hr objavljen je članak o eTwinning projektu Discuss this u kojem su sudjelovali učenici osmih razreda Lana Šekerija, Roko Kuharić, Antonio Puškarić, Daria Zovko, Sara Matijašić, Juraj Domitrović, Tara Hunić, Sara Dizdarević, Jana Ferenčak, Paula Miličević i Tereza Šarić. Članak možete pročitati ovdje.

 

 

Happy eTwinning Day

9. svibnja obilježava se Dan eTwinninga pa smo tako i mi sa svojim partnerima iz projekta Discuss this proslavili igrajući kviz preko aplikacije Zoom i dijeleći iskustva iz projekta. Učenici su također izradili "oblake riječi" koje povezuju uz eTwinning te izrađivali postere koje smo prezentirali na zajedničkom virtualnom panou.

       

 

         

 

 

          

Arts and sports

Učenici osmih razreda koji u sklopu dodatne nastave iz Engleskog jezika sudjeluju u eTwinning projektu Discuss this predstavili su i raspravljali o poznatim sportašima i umjetnicima iz svojih zemalja s vršnjacima iz Poljske. Učenici su najprije trebali pogoditi iz koje su zemlje njihovi vršnjaci, a zatim prestaviti svoje poznate zemljake te voditi bilješke o poznatim osobama partnerske zemlje. Kliknite na link i pogledajte kako je to bilo.

https://spark.adobe.com/video/cpmxfmdF5Aa0w

 

 

 

Discuss this

Ove školske godine ponovo sudjelujemo u eTwinning projektu Discuss this. Ponovo sudjeluju učenici koji pohađaju dodatnu nastavu iz Engleskog jezika. Discuss this je međinarodni etwinning projekt u kojem će učenici kroz niz interaktivnih aktivnosti i u suradnji s učenicima iz desetak europskih zemalja raspravljati o temama koje su ove godine u fokusu eTwinning zajednice: obrazovanje, zdravstvo, sport i kultura te tradicije i folklor zemalja.

Sudjelovali smo u izradi loga za projekt i predstavili se drugim sudionicima.

 

 

 

Finalistica natjecanja HIPPO

   

Europska oznaka kvalitete

Nagrade za projekt i dalje stižu. Sad smo ponosni vlasnici i Europske oznake kvalitete. Hvala svima na uloženom trudu, vremenu i kreativnosti!

Nacionalna oznaka kvalitete

Prošlogodišnji sedmaši su sudjelovali u međunarodnom eTwinning projektu GPE ChallengersRadili su predano, ostajali petkom poslije nastave, ustrajali čak i kad smo u ožujku prešli na online nastavu. Sav taj trud, znanje i kreativnost isplatili su se jer smo za projekt dobili nacionalnu oznaku kvalitete!!! Čestitam i zahvaljujem ovim učenicima koji su aktivno sudjelovali u projektu : Lana Šekerija, Tereza Šarić, Sara Dizdarević, Jana Ferenčak, Roko Kuharić, Paula Miličević, Juraj Domitrović, Sara Matijašić, Antonio Pušlarić, Maja Jelečki i Tara Hunić!

Finalni proizvod projekta GPE Challengers

Sažetak projekta

Good Practices in English

U eTwinning projektu "Good Practices in English" sudjelovat će grupa učenika sedmih razreda pod mentorstvom Anite Damjanović, učiteljice engleskog jezika. Projekt je međunarodan te će naši učlenici surađivati i komunicirati s vršnjacima iz brojnih europskih škola.

Projekt se bavi razvojem četiriju ključnih vještina za usvajanje stranog jezika - slušanja, čitanja, pisanja i govorenja. Učitelji partneri u projektu osmislili su razne kreativne izazove koje će učenici rješavati i razvijati svoje jezične kompetencije, no surađujući s vršnjacima iz drugih zemalja, razvijat će i svoje interkulturalne kompetencije, toleranciju i kritičko mišljenje.

U nastavku se nalazi uvodni video u projekt koji započinje u rujnu 2019. godine.

 

U privitku se nalazi certifikat odobrenja projekta od nacionalnih eTwinning saveza.

Priloženi dokumenti:
GPE Challengers certificate.pdf

Školski projekt

 


Kalendar
« Rujan 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Školska himna

Vremenska prognoza


 


QR kod škole


Korisni linkovi


Portal za škole

Edu.hr

preskoči na navigaciju