preskoči na sadržaj
Oglasna ploča

POZIV ZA NATJECANJE „ŠTO HOĆU, MOGU!“

Pozivamo Vas da se ove godine uključite u natjecanje „Što hoću, mogu!“.

„Što hoću, mogu“ je natjecanje u kojem, prema ovogodišnjim propozicijama, u obliku promotivne kampanje, pod nazivom: „Moja je škola naj!“, natjecatelji ističu najvažnije i najzanimljivije aktivnosti njihove škole. Održava se već 5. godinu zaredom u organizaciji Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski, a na natjecanju je dosad sudjelovalo nekoliko stotina učenika osnovnih škola. Kako su prošlogodišnja natjecanja izgledala, možete pogledati na Internetskoj stranici: http://www.zrinski.org/sto- hocu-mogu/.

Sudjelovati mogu sedmaši i osmaši svih osnovnih škola u Republici Hrvatskoj. Učenici i mentori tom prilikom osvajaju vrijedne nagrade koje im omogućuju naši brojni sponzori, a  najveću nagradu; stipendiju za školarinu u vrijednosti većoj od 300.000,00 kuna, natjecateljimaosigurava Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski. U galeriji fotografija na našoj Facebook stranici možete pogledati kako je izgledalo finale natjecanje prošle školske godine na kojem je sudjelovalo više od stotinu učenika iz 15 osnovnih škola: https://www.facebook.com/ 204071896414741/photos/?tab= album&album_id=640778076077452 .

Dostavljamo Vam u prilogu propozicije natjecanja te obrazac za prijavu kojeg je potrebno ispuniti i poslati do 1. ožujka 2017. na e-mail: stohocumogu@zrinski.org,  a  Vas molimo da dostavite oboje zainteresiranim mentorima i učenicima.  Za sve daljnje informacije možete posjetiti našu web stranicu posvećenu samom natjecanju: http://www.zrinski.org/sto- hocu-mogu/  ili se osobno obratiti Antoniji Zeba na mail: antonija.zeba@zrinski.org.

Sudjelujete i Vi u natjecanju, pokažite poduzetnički duh te osvojite vrijedne nagrade!

Veselimo se Vašim prijavama!

 

Antonija Zeba, mag. educ. croat.
Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 23. 12. 2016. 10:22

E-DNEVNIK ZA UČENIKE I RODITELJE Vijest ima dokument u privitku

e-Dnevnik za roditelje je web aplikacija kojoj mogu pristupiti roditelji učenika onih škola koje koriste e-Dnevnik sustav u tekućoj školskoj godini. Putem ove aplikacije roditelju je omogućen uvid u osobne podatke, ocjene, izostanke, bilješke, planirani raspored pisanih zadaća i ostale podatke o djetetu koje su predmetni nastavnici i razrednik unijeli u e-Dnevnik. Aplikacija e-Dnevnik za roditelje dostupna je na adresi https://ocjene.skole.hr. U sustav se roditelji mogu prijaviti isključivo putem sustava e-Građani. Ukoliko želite koristiti e-Dnevnik za roditelje, više informacija kako postati e-Građanin potražite ovdje

e-Dnevnik za učenike je web aplikacija koja od drugog polugodišta 2012. godine omogućava učenicima pregled ocjena, izostanaka i bilježaka koje su upisali nastavnici u e-Dnevnik sustav. Osim desktop inačice, aplikacija je prilagođena i za mobilne uređaje kako bi učenicima omogućila lakšu dostupnost i preglednost dok su u školi. Učenici se mogu u školi spajati na eduroam bežičnu mrežu, a upute za spajanje se nalaze na adresi: http://installer.eduroam.hr. Učenici se prijavljuju sa svojim elektroničkim identitetom (npr. pero.peric@skole.hr) u sustavu AAI@Edu.hr na adresi https://ocjene.skole.hr

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 11. 9. 2016. 19:05
» Arhiva naših vijesti    
 


Kalendar
« Veljača 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji


Školska himna


Vremenska prognoza


Oglasna ploča


QR kod škole


Korisni linkovi

Portal za škole

Edu.hr

Hour of Code - sat kodiranja

preskoči na navigaciju